npw играчка в туба - направи си влак

Марка:NPW

Код на продукт:W7794

Цена: 19.90лв.
Количество:
Тагове: npw, играчка, туба, влак

Животът трябва да бъде забавен! NPW предлагат иновативни и забавни решения за всеки един момент, защото всеки ден е празник. Продукти, които изненадват, носят наслада и най-вече ще ви накарат да се смеете! Забавлявайте приятели си с весели подаръци и приспособления, които ще ги изненадат! Животът никога не е скучен с NPW!

Гениално измислен комплект за трансформиране на кутия/тубус в играчка! Тубуса е с прецизно направени прорези, за осите на  колелата, кабината и останалите аксесоари. Кутията съдържа всички елементи, необходими за сглобяването на истинско влакче.

размер на кутията: 16 х 8,7 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също