House of Marbles летящ хеликоптер за сглобяване

Марка:House of Marbles

Код на продукт:212974

Цена: 10.90лв.
Количество:

Този вълнуващ комплект предлага хеликоптер за сглобяване, който не изисква лепило или специални инструменти. Следвайте инструкциите указания и за нула време вашият модел ще бъде готов да полети в небето!

Полет над 12 метра

Дължина на хеликоптер: 30см

Размери на опаковката: 32 х 14 х 1 см

За деца над 6 год.

Материал: дърво, стиропор

Предлага се в асортимент. Цената е за 1 бр. Доставка според наличностите.

House of Marbles (Великобритания) са изключително популярни, най-вече с производството на стъклени топчета. Цехът се намира в стара, грънчарска/стъкларска фабрика, където е поместен и музей на стъклото. Фирмата разполага също с огромен асортимент от качествени винтидж и класически играчки и игри.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също