House of Marbles Комплект самолети от хартия

Марка:House of Marbles

Код на продукт:222027

Цена: 8.90лв.
Количество:

Разкошен комплект за сгъване на самолети от хартия, каквито всички сме правили като деца. В комплекта ще намерите 18 цветни листа с подробни схеми за сгъване и лесни за следване инструкции за изработката на вълнуващи проекти на реално летящи самолети. Подарете няколко часа интересни занимания, състезание по летене или урок по аеродинамика - кой знае до къде може да ви доведе ?!

Размери: 22 x 30 cm

За деца над 5 год.

House of Marbles (Великобритания) са изключително популярни, най-вече с производството на стъклени топчета. Цехът се намира в стара, грънчарска/стъкларска фабрика, където е поместен и музей на стъклото. Фирмата разполага също с огромен асортимент от качествени винтидж и класически играчки и игри.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също