Galt Смаляващи се приказни талисмани

Марка:GALT

Код на продукт:1003919

Цена: 21.60лв.
Количество:

Английската компания James Galt & Co Ltd. е със 175 години опит в производството на детски играчки. Продуктите им насърчават децата да се учат чрез игра ... а също и да се забавляват! Всички играчки са произведени според най-високите стандарти за качество и безопасност. Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки, уникалната колекция включва играчки за всички възрасти, които спомагат творческото развитие на децата.

Направете си страхотни дребни бижута с този забавен комплект за момиченца над 5-годишна възраст. Изрисувайте приказните картинки с пастели, изпечете ги във фурната или микровълната печка и гледайте как се смаляват до доста по-малки дребни украшенийца. Сложете си обиците, пръстенчето и шнолката, и се насладете на добре свършената работа.

Съдържание: 16 смаляващи се вълшебни картинки, 8 пастела, 200 кръгли мъниста, 10  във формата на сърчица и още 10 във формата на звездички, копринена връв, двойка обички, шнола, пръстен и упътване.

За деца над 5 години.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също