Galt Бижута с талисмани

Марка:GALT

Код на продукт:1003505

Цена: 38.00лв.
Количество:

Английската компания James Galt & Co Ltd. е със 175 години опит в производството на детски играчки. Продуктите им насърчават децата да се учат чрез игра ... а също и да се забавляват! Всички играчки са произведени според най-високите стандарти за качество и безопасност. Galt предлагат огромно разнообразие от креативни игри, пъзели и играчки, уникалната колекция включва играчки за всички възрасти, които спомагат творческото развитие на децата.

В този комплект има всичко необходимо, за да си направите страхотни украшения с 18 метални талисмана. Просто закрепете металните талисмани на верижките. Направете си сребърни или цветни гердани като използвате мънистата.

Съдържание: 12 метални талисмана със закопчалки, 6 оцветени метални украшения, 2 синджирчета, 2 верижки за гривни, 300 подбрани сребърни и цветни мъниста, ластик, игла, упътване.

За деца над 8 години

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също