Djeco Комплект направи сам подвижни кукли на кънки

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ09860

Цена: 12.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Забавен, занимателен комплект за изработка на оцветени картонени кукли, които се декорират със стикери, а след това се сглобяват с клипсове. Куклите стават подвижни и могат да се използват за декорация и игра.

Направете четири движещи се животни с височина 35см или пък шест с височина от 15см!

Съдържа: материали за изработка на четири кукли с размер около 35 см , около 25 клипса, лист стикери и цветна книжка "стъпка по стъпка".

 Размер на опаковката:32 x 24 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също