Djeco Комплект направи рокли от хартия

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ09443

Цена: 19.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Открий дизайнера в себе си и направи от хартия елегантни рокли. Страхотно занимание от френската фирма Djeco за всички на възраст от 7 до 13 години.

За да изработите тези прекрасни картини разполагате с четири предварително изрязани шаблона с размер 200х200 мм., 4 шаблона за нареждане на хартиените ленти с размер 210 x 210 и 4 подложки с размер 190х190. Разноцветни хартиени ленти с двойно залепване и книжка с инструкции стъпка по стъпка.

Размер на опаковката:21.5 x 21.5 x 2.5 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също