Djeco Комплект Комплект хартиени кукли

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ09825

Цена: 22.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Обичахте ли като дете да играете с хартиени кукли и да им изработвате дрехи?

Едно страхотно предложение от Djeco, което няма да остави нито едно дете безразлично. Три кукли и над 210 дрехи и аксесоари ще гарантират на Вашето дете часове игра и ще му помогнат да изгради усет към красивото.
за деца над 7 години

съдържа: 3 кукли  и над 210 хартиени дрешки и аксесоари

размер на опаковката: 31.5 х 24 х 2,5см

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също