Sepp Jeux магнитна игра Лили в Париж

Марка:Sepp Jeux

Код на продукт:4MLLIP

Цена: 62.00лв.
Количество:

Лили обожава да се преоблича и да променя прическата си, когато посещава Париж. :-)

64 цветни магнита, с които да измислите много и различни комбинации на дрехи и аксесоари, така че Лили да е неповторима всеки ден от приключението си в Париж. Магнитите са лесни за подреждане и могат да се слагат един върху друг,

Комплектът съдържа метална кутия с размери 270 x 270 x 60 мм с гнезда за поставяне на магнитите и листата с образците, 64 цветни магнита, 8 цветни двустранни страници с размер 210 x 170 мм (8 сцени от Париж и 8 сцени от Париж с Лили), 8 карти с размер 105 x 85 мм, цветно отпечатани от двете страни (16 модела на Лили).

Размери на опаковката: 27 x 27 x 6 см.

С над един милион продукти, продавани всяка година, Sepp (Франция) е експерт в производството на магнитни дъски, магнитни поврхности и магнитни игри. Магнити - това означава Sepp!

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също