Orchard Toys образователна игра мраволъви

Марка:Orchard Toys

Код на продукт:10207001

Цена: 20.90лв.
Количество:

Забавен и вълнуващ начин да се запознаете с цветовете и формите.  Изключително проста игра, подходяща за деца на възраст над 3 години, която може да се играе от цялото семейство.

Съдържание:
40 кръгли карти с мраволъви и 1 жокер, които може да бъде произволен цвят и герой и инструкции
Победител е играчът, останал първи без нито една карта. Картите могат да се комбинират по съответстващ цвят и по съответстващ герой.
За 2-5 играчи

Упътване можете да изтеглите от тук

Историята на Orchard Toys започва около кухненската маса, изработвайки кубчета и шаблони за местната детска градина. Повече от 40 години по-късно, продуктите на компанията се предлагат в над 50 различни страни по целия свят и са признати като водещ производител на образователни игри и пъзели както в Обединеното кралство, така и в световен мащаб. Продуктите с марка Orchard Toys се предават през поколения на деца и внуци, което говори за лоялност към марката и високото качество на продуктите, които помагат на децата да учат и играят едновременно.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също