House of Marbles Забавна игра Pirate Pistols

Марка:House of Marbles

Код на продукт:222051

Цена: 31.90лв.
Количество:
Тагове: House of Marbles, игра

Забавна игра, подходяща както за игра навън, така и вкъщи. Всеки малчуган може да сбъдне мечтата си да бъде пират. Отблъсквайки всички нападатели с помощта на дървен пистолет, който стреля с ластици, малките пирати ще упражняват своята точност.

Играта е подходяща за двама играчи. Включва 2 дървени пистолета, 4 стоящи мишени - пирати и четири стоящи мишени - войници от Кралския флот.

Възраст: 5 + г.

Размери: 31 x 16 x 5.5 cm

House of Marbles (Великобритания) са изключително популярни, най-вече с производството на стъклени топчета. Цехът се намира в стара, грънчарска/стъкларска фабрика, където е поместен и музей на стъклото. Фирмата разполага също с огромен асортимент от качествени винтидж и класически играчки и игри.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също