Helvetiq Настолна игра семейство Мейзинс

Марка:Helvetiq

Код на продукт:53055

Цена: 30.90лв.
Количество:

Helvetiq започват корпоративната си история със забавна, образователна игра за Швейцария, но успехът ги вдъхновява и днес разширяват асортимента си от игри, които улавят вниманието и карат хората да се усмихват и да открият нoви неща в познатото. Продажбата на серията игри в кибритени кутии стартира през 2014 г. във Франция и Германия и гамата непрекъснато расте.

Симпатичното семейство Мейзинс е на вълнуващо пътешествие в страхотен град. Играта има няколко нива на трудност, с цел да се играе от деца на различна възраст и техните родители.  Вашата работа е да помогнете на членовете на семейството да намират забележителности из града, за да спечелят трофеи. Интересен и увлекателен начин да запознаете малките, бъдещи пътешественици с популярни забележителности в различни точки на света и да възбутите интерес към различни култури и места, за да пораснат истински граждани на света с богата обща култура.
Комплектът включва:

  • 7 плочки
  • 31 жетони
  • 1 зарчета

Играчи: 1-5.

Средна продължителност на играта: 10-20 минути.

Размери на кутията: 20 х 5 х 20 см.

От 3-10 години

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също