Djeco игра пиксел танграм

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08443

Цена: 31.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Пъзелите изискват търпение. Концентрацията и разсъжденията са задължителни, ако искате да успеете в нареждането на пикселизираните извънземни от картите. Логическа игра за всички умници, които искат да раздвижат умът си. Изберете карта наредете парчетата пъзел върху игралното поле, така че да получите картината от картата.

възраст: от 7 до 99 години

Размер на опаковката: 21.5 x 21.5 x 4 см.

Материал: картон и дърво

Играта съдържа: Игрално поле, 25 дървени пъзел парчета и 30 карти с предизивкателства

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също