Djeco Игра бинго Числа

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08318

Цена: 24.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Игра на асоциации.

Всеки играч си избира игрови панел, всички карти и рулетката се поставят в средата на масата. Най-малкият играч завърта стрелката на рулетката. Стрелката показва някое животно, играча брои колко животни от този вид са показани на неговото табло, взима съответната карта с вярната цифра и я поставя на квадратчето срещу животните. За да е по-сложно за играчите, може да използвате картите с цифри на обратната страна където цифрата е изписана с точки (като при доминото). Печели този, който пръв попълни вярно своето табло.

Съдържание: четири игрови панела, една рулетка и 24 карти със цифри

Размер на опаковката:21,5 x 21,5 x 3,5

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също