Djeco Детска образователна игра Ферма

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ08135

Цена: 53.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Детска игра за развитие на тактилните усещания. Завъртете стрелката и намерете плодове, зеленчуци, предмети и насекоми, отговарящи на картинката чрез допир. Играта включва 15 фигурки, текстилна торбичка и картонена рулетка. Опаковани са в цветна картонена кутия, подходяща за съхранение на играта.

за деца над 3 години

размер на опаковката: 30см х 28см х 5см

материал: пластмаса, импрегниран картон, текстил

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също