Djeco анимирани картини Kinoptik град

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ05610

Цена: 53.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Забавни анимирани картини от серията Kinoptik. Вземете дъската, подредете магнитните части в правилната комбинация, минете с пластмасовата мрежа и вижте как Вашето чудовище оживява. Истинско забавление за деца на възраст 5-8 години.

  • Размер на опаковката: 23 х 23 х 5 см
  • Размер на игралното поле: 25 x 25 см
  • Материал: пластмаса, магнити, картон
  • Брой части: 123
  • За деца 5+

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също