Andreu toys Магнитен риболов

Марка:Andreu Toys

Код на продукт:16305

Цена: 44.80лв.
Количество:

ANDREU Toys (Испания) имат строги изисквания по отношение високото качество на целия творчески процес при създаването на техните играчки и игри. Заедно с екип педагози, компанията има за цел да разработва образователни и безопасни играчки, които насърчават възможността децата да учат чрез игра и да споделят социални и емоционални умения.Основна цел на ANDREU Toys е да помогне на децата да се справят с предизвикателствата на утрешния ден. В световен мащаб, стандартите за безопасност на детските играчки се променят и нарастват непрекъснато и именно покриването на тези стандарти е най-силният аргумент за продажбите на компанията.

Дървен риболов

Детска игра която съдържа четири дървени въдици, с помощта на които трябва да хванете, колкото може повече рибки. На края на въдицата има магнит, на който залепват рибките. Победител е този, който хване най-много рибки.

Има и вариант всяко дете да хваща рибки само с цвета който си е избрало предварително - син, зелен, жълт или червен.

Съдържание:

  •         4 въдички с магнити
  •         1 езерце с 4 страни
  •         20 рибки с магнити

Размерът на езерцето е 28 x 28 x 12 cm

Играта е изработена от масивна дървесина - Eco toy

Играчката е предназначена за деца над 3 години.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също