Тери Пратчет: Вещиците - игра от Света на диска

Код на продукт:029877033102

Цена: 49.90лв.
Количество:

Не е лесно да си обучаваща вещица - ставане рано, дълги дни, ниско до никакво заплащане, ясно изразена липса на здравно осигуряване и безопасност на труда. Един ден ще си заета да излекуваш болното прасе на фермера, а на следващия ще се окаже, че се бориш с инвазия на елфи. За щастие никога не си сама - точно когато нещата почти излизат от контрол Баба Вихронрав ще се включи на помощ.

В тази игра играчите влизат в ролята на обучаваща се вещица като Тифани Сболски и Аннаграма Ястребска - пътувайки из Ланкастър, вещиците помагат на хората и се борят със злото и други проблеми във най-разнообразни форми. Повечето проблеми могат да бъдат решени с малко главознание, но понякога ще има нужда и от магия. Твърде много от второто обаче може да превърне невнимателната млада вещица в следващата Черна Алис. Всичко ще е наред обаче, докато редовно пийваш чай с колежките - вещици.

"Вещиците" е втората игра от серията, базирана на феноменално успешните книги на сър Тери Пратчет за "Света на диска". Първата игра, "Discwolrd Ankh-Morpork" се продаде в над 50 000 копия по цял свят. Настоящата игра разкрива динамиката на друго ъгълче от света на диска - ъгълче, населено със причудливи герои като Нак Мак Фигълите, Казанунда, Леля Ог, Мис Тик и много други.

Играе се с до четири човека, като ако имаш желание, можеш дори да играеш приключенската й версия съвсем сам. Подходяща за семейна игра, "Вещиците" се изиграва за околко час и половина. Правилата на английски и български включват многобройни примери, разясняващи в детайл ситуациите в играта.

Съдържание:

  •     едно цветно поле за игра
  •     55 цветно илюстрирани карти
  •     80 илюстрирани пулчета (чипа)
  •     4 карти на вещици
  •     4 дървени пионки
  •     4 специални зара
  •     една справочна карта
  •     правила на английски
  •     правила на български

Подходяща възраст: 12 години +

Брой на играчите: 1 до 4

Продължителност на играта: 90 минути

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също