Vilac ластик за скачане

Марка:Vilac

Код на продукт:3120

Цена: 6.00лв.
Количество:

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Ако сте били дете през 80-те със сигурност помните как се играеше на ластик.

Ако искате Вашето дете да се забавлява, както и вие, когато сте били дете и да изчерпа поне малка част от неизчерпаемата си енергия, то сега е моментът да му купите ластик за скачане.

Ластика е с дължина от 1,50 м и е в няколко приливащи се нюанса.

 Размер на опаковката: 13,5 x 10 см

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също