Vilac къща за кукли - куфар

Марка:Vilac

Код на продукт:6314

Цена: 70.00лв.
Количество:
Тагове: Vilac, къща, кукли, куфар

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Къща за кукли, изработена от здрав картон с кукли, обзавеждане и аксесоари от дърво. Къщата е събрана в куфар с удобна дръжка и над 13 аксесоара, които ще гарантират дълго забавление, където и да сте. Къщата има 6 отделни стаи и три кукли.

Възраст: +3

Материал: дърво, картон

Съдържание: 13 части

Размер: 20 x 30 x 20 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също