Q-Pack Къщичка на дърво

Марка:zenit

Код на продукт:715081

Цена: 54.90лв.
Количество:

Забавно, безопасно, качествено и стойностно са критериите, от които се ръководи цялата фирмена философия на Nicko Toys. Фантастичната и уникална Q-Pack линия е изключителна колекция от играчки, които се сглобяват много лесно, чрез проста и уникална система за връзка. Забавление за деца и родители! Пълната гама Q-PACK ™ е взаимозаменяема, елементите от всички комплекти са съвместими и така могат да бъдат комбинирани помежду си.
 

Кой не е мечтал за къщичка на дърво? Когато лятото свърши можете да пренесете топлите емоции в къщи с този прекрасен комплект.

Размери: 32.5см х 28,5 см х 7,5 см
Размер на продукта: 21см х 15cм х 25см
Възраст 3+

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също