Le Toy Van Дървена къща Sophie's house

Марка:Le Toy Van

Код на продукт:H104

Цена: 267.00лв.
Количество:

Имало едно време в Англия... Вдъхновени от разбирането, че децата имат малки ръце и голямо въображение, компанията създава уникална колекция от красиви, дървени играчки. Играчки, които създават условия за прекрасно детство, изпълнено с приключения. LE TOY VAN предлагат широка гама от играчки, започваща от очарователни къщи за кукли до страховити пиратски кораби, с които децата са свободни да измислят свои собствени истории.

Една възхитителна  къща за кукли на три етажа със зашеметяващи детайли отвън и отвътре, изрисувани рози по дървените капаци на прозорците и върху входната врата, покрив изрисуван като раковина в прелестен розов цвят, едно изящно бижу за малки принцеси.

Интериора на къщата е ръчно боядисан в прелестни пастелни цветове с очарователни декорации във всяка стая. Има вътрешно стълбище от първият към вторият етаж.Отварящите се предни панели на къщата на разкриват красотата и. Широкото пространство вътре позволява  на децата да играят, развива тяхната креативност и помага да развият важни, социални умения.

Към къщата няма обзавеждане.

Размер: 35 x 67 x 61 СМ

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също