Le Toy Van Дървена къща Lili's cottage

Марка:Le Toy Van

Код на продукт:H111

Цена: 169.00лв.
Количество:

Имало едно време в Англия... Вдъхновени от разбирането, че децата имат малки ръце и голямо въображение, компанията създава уникална колекция от красиви, дървени играчки. Играчки, които създават условия за прекрасно детство, изпълнено с приключения. LE TOY VAN предлагат широка гама от играчки, започваща от очарователни къщи за кукли до страховити пиратски кораби, с които децата са свободни да измислят свои собствени истории.

Сбъднете мечтата на вашето дете с дървената къща за кукли Lily's cottage с обзавеждане на английската фирма Le Toy Van.

Лили обича нейните най-добри приятели да бъдат около нея в прекрасната и селска вила. Напълно обзаведена, с шпионка на вратата във формата на сърце, отваряеми прозорци и врати.

Интериора на къщата е ръчно боядисан в  пастелни цветове. Отварящите се предни панели и покривна част  на къщата на Лили на английската фирма Le Toy Van разкрива широкото пространство вътре и позволява  на децата да играят, развива тяхната креативност и помага да придобият важни, социални умения.

Размери на опаковката : 35 x 44 x 42.5 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също