Krooom Космическа станция на галактическа полиция

Марка:Krooom

Код на продукт:220088

Цена: 57.90лв.
Количество:

Продуктите с марка Krooom се отличават с перфектен баланс между устойчивост, здравина и изключителен дизайн. Всички продукти са с водоустойчиво покритие и не се нуждаят от допълнителни инструменти за монтаж. Те са 100% рециклируеми и съдържат най-малко 60% рециклирана хартия. Патентовани техники и методи за сгъване и сглобяване и материали и покрития с висока износоустойчивост.

Защита на галактиката с космическата станция на Krooom ще ангажира детето в къщи с безкрайни часове на забавление и приключения! Комплектът ще заведе децата на едно очарователно приключение извън този свят. Този уникален набор включва голяма космическа ракета с различни помещения и "асансьор" за придвижване между 3-те нива. Включени са също голяма подложка и множество фигури и аксесоари.

С ваша помощ, галактиката може да живее в мир и науката може да се движи напред и нагоре!

Ролевите игри насърчават социалните умения у децата и способността им да общуват и разбират заобикалящият ги свят. Развиват въображението и помагат на децата да учат чрез игра.

Размери: 46 x 56 x 73 cm

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също