VIGA дървен конструктор

Марка:VIGA

Код на продукт:50383

Цена: 39.90лв.
Количество:

VIGA е компания, за която безопасността на играчките и качеството са основен приоритет. Боите на играчките са нетоксични и всички играчки са в съответствие със стандартите за безопасност EN71 и ASTM. VIGA е с над 20 години опит в производството на дървени играчки и се стреми да предложи на клиентите си високо качество на конкурентни цени.

Дървен конструктор в кофа.

Включва 48 добре шлифовани дървени елемента, с които могат да се сглобяват различни модели като хеликоптер, състезателни автомобили и др. Включва и книжка с идеи.

Подходящ за деца над 3 год.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също