SmartGames конструктор Smart Max power vehicles

Марка:SmartGames

Код на продукт:SMX303

Цена: 59.00лв.
Количество:

Логиката ще ви отведе от точка А до точка Б, а въображениетонавсякъде... Предизвикателството на белгийската фирма Smart games под формата на различни логически игри и конструктори наистина ще ви впечатли. Всяка игра има различни степени на трудност, според възрастта на детето.

Конструкторът Smart Max от серията power vehicles предлага комплексни възможности за ранно дестко развитие чрез игра. Подпомага развитието на фината моторика, координация между ръце и очи, логическо мислене, разпознаване на цветовете, разпознаване на формите в 2D и 3D проекция, умението да играят заедно с други деца, да броят, развива тяхната фантазия и креативност и пространствено мислене.
С него може да построите различни превозни средства. Имате на разположения елементи за направата на багер, спортна кола, камион и какво ли още не. Отделните елементи се свързват помежду си, посредством магнити.

Възраст:+3

Съдържание: 6 колела, 1 стълба, 1 контейнер за камиони, 1 кабинка за пилот(кокпит), 1 вилица за товари, 1 метално топче, 2 дълги елемента и 2 къси елемента, 1 повдигач, 1 макара с кука, 2 сребърни гуми, 1 ремарке, 3 кабинки, 3 конструкторни елемента и книжка с упътване

Размер на опаковката: 43 х 6 х 35 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също