Legler конструктор паун

Марка:Legler

Код на продукт:6577

Цена: 31.90лв.
Количество:

Започнатото преди повече от 20 години сега е успешна компания с дейност в цяла Европа. Гамата в момента включва около 3000 артикула, включително повече от 500 нови продукта всяка година и редица разработки, проектирани от компанията, които се продават под собствена марка "Small Foot дизайн".

Забавен, нестандартен конструктор с елементи с формата на пауни и звезди от дърво, които могат да се свързват едно с друго във всевъзможни комбинации.

Размер на един елемент паун - 8 x 7 x 0,3 см.

Опаковка: кашонче с размери 19.2 x 9 x 7.6 cm

Подходяща за деца над 3 год.

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също