Djeco Дървен конструктор

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ06432

Цена: 47.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Направи животното показано на картите с помощта на дървените елементи от конструктора на френската фирма Djeco.

Игра, която ще предизвика креативното мислене на децата и  ще ги забавлява с часове. Всички елементи са дървени, боядисани в ярки цветове с боя на водна основа.

Начин на игра: детето тегли една от картите в колодата и трябва да направи животното на снимката, използвайки дървените елементи от конструктора. Играта може да има и състезателен характер, ако играе повече от едно дете.

Размер на кутията: 38 x 16 x 2.5 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също