Vilac играчка за дърпане - автобус

Марка:Vilac

Код на продукт:7736

Цена: 49.00лв.
Количество:

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Дървена играчка за дърпане и фигурки за сортиране по дизайн на Ingela P. Arrhenius за френската фирма Vilac. В автобуса има трима пътници, чиито основи са в различни геометрични форми, а дъното на автобуса е основата за сортиране. В края на въженцето има шарена, дървена топка. Колелцата са със силиконов кант, за максимален комфорт на родителите при непрестанните разходки по пода.

Играчката е изработена от леко дърво и боядисана с бои на водна основа.

Размер на играчката: 18 x 14 x 10 см

Размер на опаковката: 24 x 15 x 11 см.

Възраст: +12 месеца

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също