Bigjigs люлееща се лодка с животни

Марка:Bigjigs

Код на продукт:BB045

Цена: 40.00лв.
Количество:

Основана през 1985 г., Bigjigs е семейна компания, чиято мисия е да предлага качествени, безопасни и достъпни продукти, които допълват играта чрез забавление, изследване и обучение. Семейството са бивши учители, решили да развиват компания, която да направи ученето забавно чрез използването на традиционни дървени играчки.

Научете повече за формите и цветовете с тези четири дървени животинки и забавната им лодка. Платната са спирала с дървени формички. Играчката помага да се развиват сръчност и координация. Рибката от основата на лодката може да се придвижва по улей от единия до другия край. Забавна играчка, която освен това е помощник в развитието на малките.

Подходяща за деца над 12 месеца

Размери: 26.4 x 24.2 x 10.8 cm

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също