WOODY Дървена количка с конструктор - жаба

Марка:Woody

Код на продукт:90903

Цена: 82.90лв.
Количество:

Играчките с марка WOODY (Чешка република) са разработени специално с идеята да развиват дидактически и моторни умения, креативност и комбинативно мислене, психологическо развитие в различните етапи от живота. Още от самото начало асортимента на компанията се фокусира върху прости играчки със специално предназначение и функционалност. Играчките са разработени от екип експерти, педагози в училища и детски градини.

Всички играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.

Прекрасна комбинация на количка за прохождане и конструктор за игра. Играчката подпомага детето в първите му стъпки, а когато те вече са уверени и самостоятелни ще превозват своите играчки в тази страхотна дървена количка. Конструкторът ще Ви помогне да го запознаете с различните цветове и форми, да тренирате фината моторика и, подреждайки формите да развиете пространствено мислене.

Количката е с размери: дължина 42 см. и широчина 33 см.

За деца над 1 години.

Безопасна играчка!

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също