Vilac дървен ретро автобус за бутане

Марка:Vilac

Код на продукт:1011

Цена: 140.00лв.
Количество:

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Дървена, ретро играчка за бутане - автобус. Играчката е подходяща за прохождащи деца, както и за периода след това, когато детето може да седи и да се бута с крачета. Автобуса има волан, който движи предните колела, които са със специално гумено покритие за редуциране на шума при движение.

  • Размер на опаковката: 54*28*26 см.
  • Размер на играчката: 44*43*26см.
  • Материал:дърво
  • изисква монтаж

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също