Djeco Дървено зайче с барабан за дърпане

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ06251

Цена: 39.00лв.
Количество:

Френската компания Djeco разполага с широка гама от дървени играчки, игри и арт комплекти за деца на възраст от 1 до 15 години. Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика.

Дървено зайче с барабан за дърпане, което ще стимулира детето да направи само първите си стъпки. Зайчето Бъни ще бъде най-добрият приятел на Вашето прохождащо дете. Бъни има барабанче, което удря, докато се движи. Изработен е от леко дърво и боядисан с безвредни бои на водна основа. Колелцата имат специален силиконов кант за редуциране на шума при движение.

Размер на играчката: 18 x 21 x 12.8 см

Размер на опаковката: 22 x 22 x 15 см.

Възраст: +18 месеца

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също