Djeco Дървена мишка за бутане Лили

Марка:Djeco

Код на продукт:DJ06271

Цена: 23.00лв.
Количество:

Френската компания Djeco разполага с широка гама от дървени играчки, игри и арт комплекти за деца на възраст от 1 до 15 години. Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика.

Запознайте се с Лили! Тя ще бъде пръв приятел в разходките на Вашето прохождащо дете.

Играчката е изработена от дърво с удобен за хващане дизайн и боядисана в ярки цветове на водна основа. С нея детето ще изследва всеки ъгъл на апартамента и ще открива истински съкровища.

Размер на опаковката: 15.5 x 11 x 8.8 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също