Vilac Комплект печено пиле

Марка:Vilac

Код на продукт:6304

Цена: 31.00лв.
Количество:
Тагове: Vilac, комплект, пиле

Създадена през 1911 година, в планинските райони, в горите на Юра, компанията разработва и произвежда играчки за деца. От едно единствено буково клонче, обработено, полирано и лакирано започва историята на прекрасните играчки Vilac. Играчки, които 50 години по-късно, намерени случайно на тавана предизвикват умиление, изпълват с носталгия и напомнят за щастието от това, което си обичал толкова много, когато си бил дете.

Вашият малък кулинар ще бъде очарован ако има възможност да сервира апетитно печено пиле за неделния обяд! Дървеното печено пиле може да се разфасова и сервира с приборите включени в комплекта.

Възраст:+3

Материал: дърво

Размер на играчката: 10*15*7см.

Размер на опаковката: 20*15.5*8.5см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също