HAPE Дървени зеленчуци за рязане

Марка:Hape Toys

Код на продукт:E3118

Цена: 29.99лв.
Количество:

Hape е един от най-големите производители на играчки, изработени от възобновяеми източници. Играчките на Hape са с креативен дизайн и екологични. Различията в култура, език или пол не могат да влияят на процеса на игра. Всички продукти отговарят, а и често надскачат стриктните международни стандарти за качество и безопасност. Компанията работи с мисъл за екологична грижа в глобален мащаб - от дизайн на продукта, през производството, опаковката, до самата доставка.

Дървени зеленчуци за "рязане" с велкро. Децата вече ще могат да ги режат и сервират на своите кукли или гости. Това е чудесна играчка, която учи малчуганите да разпознават различните зеленчуци, развива въображението и социалните умения, като в същото време истински забавлява.
Осигурете радост и вълнуващи преживявания на своето дете с тази забавна и полезна игра.

Размери: 26.00 cm x 20.00 cm x 6.00 cm

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също