House of Marbles забавна играчка Jacob’s Ladder

Марка:House of Marbles

Код на продукт:220017

Цена: 7.90лв.
Количество:

Jacob’s Ladder (стълбата на Яков) е забавна играчка за множество магически трикове. Увлекателната викторианска играчка има интересна история. Популярна сред испанците като "магически плочки", тя е предпочитана от пуританите като тиха игра с библейски връзки. Jacob’s Ladder представлява дървени плочки, специфично свързани по между си с ластици, движенията на които изглеждат невъзможни.

Размери на сгънатата играчка: 7 x 5 x 5 cm

House of Marbles (Великобритания) са изключително популярни, най-вече с производството на стъклени топчета. Цехът се намира в стара, грънчарска/стъкларска фабрика, където е поместен и музей на стъклото. Фирмата разполага също с огромен асортимент от качествени винтидж и класически играчки и игри.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също