House of Marbles дървен динозавър

Марка:House of Marbles

Код на продукт:222005

Цена: 16.50лв.
Количество:

Малък дървен динозавър с множество варианти за трансформиране. Гъвкавите крайници на играчката предлагат възможност за увлекателна игра и много работа с ръце. Изработени са от висококачествена, масивна дървесина и нетоксични бои.

Размери: 11 x 11 x 4 cm

За деца над 3 год.

Предлага се в асортимент. Доставка според наличностите. Цената е за 1 бр.

House of Marbles (Великобритания) са изключително популярни, най-вече с производството на стъклени топчета. Цехът се намира в стара, грънчарска/стъкларска фабрика, където е поместен и музей на стъклото. Фирмата разполага също с огромен асортимент от качествени винтидж и класически играчки и игри.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също