Mudpuppy пъзел за оцветяване ферма

Марка:Mudpuppy

Код на продукт:10201016

Цена: 26.90лв.
Количество:

Кон, крава, магаре, патици, кокошки и пилета, кози, овце, фермер, прасета, петел, трактор, плашило, и голяма червена плевня с трактор и котенца - със сигурност изглежда като истинска ферма! Насладете се на този пъзел, илюстриран от Валерия Докампо. Използвайте пастелите в комплекта, за да оцветите обратната страна на пъзела.

24 елемента
5 джъмбо пастела

Размери на пъзела: 25cm x 38cm

Изработен от 90% рециклиран картон. Отпечатан с нетоксични, соеви мастила.

За деца над 4 години

Продуктите Mudpuppy са под шапката на компанията Galison, която работи предимно с музеи и арт галерии и има за цел да направи художествените произведения широко достъпни под формата на добре разработени хартиени продукти. С течение на годините продуктите Mudpuppy са предпочитани от магазините, предлагащи ретро и класически играчки, както и големите, реномирани магазини за играчки в Америка и западна Европа.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също