Mudpuppy пъзел горски животни 63 елемента

Марка:Mudpuppy

Код на продукт:9780735345058

Цена: 24.90лв.
Количество:

Красив пъзел от 63 елемента с картина от гората, дело на Ема СанКартие. Пъзелът е в удобна кутия с цветна дръжка - въже.
Изработен от 90% рециклиран картон. Опаковката съдържа 70% рециклирана хартия. Отпечатан с нетоксични, соеви мастила.
Размери на опаковката: 20 х 22 x 7 cm
Размери на пъзела: 46 х 36 cm
Подходящо за 4 + год.

Продуктите Mudpuppy са под шапката на компанията Galison, която работи предимно с музеи и арт галерии и има за цел да направи художествените произведения широко достъпни под формата на добре разработени хартиени продукти. С течение на годините продуктите Mudpuppy са предпочитани от магазините, предлагащи ретро и класически играчки, както и големите, реномирани магазини за играчки в Америка и западна Европа.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също