Mudpuppy балетно студио Jumbo Puzzle

Марка:Mudpuppy

Код на продукт:9780735335110

Цена: 29.90лв.
Количество:
Тагове: Mudpuppy, пъзел, балет

Изабел Рохас е илюстратор на това колоритно балетно студио. Джъмбо пъзелите са забавен начин да се работи върху координацията око-ръка и фините двигателни умения. Едновременно с това са изключително забавни и подходящи за малчугани над 2 год. Джъмбо пъзелите са с гигантски парчета и са подходящи за подреждане на пода.

25 елемента

Изработен от 90% рециклиран картон. Отпечатан с нетоксични, соеви мастила.

За деца над 2 години

Размери на пъзела: 56 х 56 см.

Размери на кутията:23 х 23 х 9 см.

Продуктите Mudpuppy са под шапката на компанията Galison, която работи предимно с музеи и арт галерии и има за цел да направи художествените произведения широко достъпни под формата на добре разработени хартиени продукти. С течение на годините продуктите Mudpuppy са предпочитани от магазините, предлагащи ретро и класически играчки, както и големите, реномирани магазини за играчки в Америка и западна Европа.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също