Krooom 3D Пъзел Animal Challenge - Safari

Марка:Krooom

Код на продукт:220028

Цена: 32.00лв.
Количество:
Тагове: Krooom-пъзел-3D

Продуктите с марка Krooom се отличават с перфектен баланс между устойчивост, здравина и изключителен дизайн. Всички продукти са с водоустойчиво покритие и не се нуждаят от допълнителни инструменти за монтаж. Те са 100% рециклируеми и съдържат най-малко 60% рециклирана хартия. Патентовани техники и методи за сгъване и сглобяване и материали и покрития с висока износоустойчивост.

Линията предизвикателство с животни включва 3D пъзели, които дават широка гама от възможности за едно дете да разгърне своята креативност. Елементите могат да се подреждат по различни начини, образувайки различни композици. Всеки пъзел от колекцията е истинско произведение на изкуството и интересно предизвикателство.

Размери на опаковката: 29 х 29 х 5 см.

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също