Krooom 3D Пъзел Пожарна

Марка:Krooom

Код на продукт:220071

Цена: 44.90лв.
Количество:
Тагове: Krooom-пъзел-3D

Продуктите с марка Krooom се отличават с перфектен баланс между устойчивост, здравина и изключителен дизайн. Всички продукти са с водоустойчиво покритие и не се нуждаят от допълнителни инструменти за монтаж. Те са 100% рециклируеми и съдържат най-малко 60% рециклирана хартия. Патентовани техники и методи за сгъване и сглобяване и материали и покрития с висока износоустойчивост.

Един чудесен 3D сглобяем комплект с фигури и аксесоари. Комплектът включва пожарна кола, стълба и пожарникари, а кутията на комплекта е пожарната станция на капитан Фъри.

Подходящ за деца от 3 до 10 год.

Размери на опаковката: 30 х 19 х 7 см.

 

 

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също