Krooom Пъзел под земята

Марка:Krooom

Код на продукт:220119

Цена: 29.00лв.
Количество:
Тагове: Krooom, пъзел

Продуктите с марка Krooom се отличават с перфектен баланс между устойчивост, здравина и изключителен дизайн. Всички продукти са с водоустойчиво покритие и не се нуждаят от допълнителни инструменти за монтаж. Те са 100% рециклируеми и съдържат най-малко 60% рециклирана хартия. Патентовани техники и методи за сгъване и сглобяване и материали и покрития с висока износоустойчивост.

Този забавен пъзел дава уникален поглед към вълнуващия живот под повърхността на земята - зайците, които живеят в морков, семейство таралежи, които се занимават с плетене на пуловери, няколко мишки, семейството на пустинния гризач, което играе на въже и дори един стар язовец, четящ книга. Ще откриете и други животни в като лисици, които подремват, броненосци, играещи карти и други същества като змии, червеи, мравки и охлюви. Красиво илюстрован пъзел от 45 елемента за деца на възраст 4+.

Подходящ за деца над 4 год.

Размери на опаковката: 20 х 20 х 6 см.

 

 

 

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също