Djeco индианско типи

Марка:Djeco

Код на продукт:DD04491

Цена: 117.00лв.
Количество:

Продуктите на компанията не само забавляват и образоват, но и насърчават малките художници да развият своите таланти. Сред продуктите на Djeco ще намерите и двете. Образователни играчки, както и такива, които  развиват въображението на детето и неговият усет за изкуство и естетика. Творческите екипи на Djeco (Париж) разработват и проектират широка продуктовата гама.  Всяка играчка е тествана по най-високите стандарти за безопасност, преди да бъде пусната в продажба. Качеството на детските играчки от Djeco е фантастично и всяка е на висота, с внимание към детайла.

Детско, индианско типи за игра навън. Палатката има 5 дървени пръта и покривало и се сглобява в конусовидна форма. Разполага с отваряща се вратичка и прозорци. Височината на входа е един метър. Гарантирано забавление за всички любители на приключенията на открито, дори проведени на вкъщи...

Размер на опаковката: 47,5 х 35 х 7,5 см
Диаметър на палатката: 110 см
Височина на палатката: 164 см
Материал: текстил и пластмаса

Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас на skype: vmd.office или да ни пишете на vmd.office@gmail.com . След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Когато изберете даден артикул, кликнете върху бутона „Добави в количката” и той ще бъде автоматично добавен и калкулиран. Като приключите с пазаруването, кликнете върху бутона „Поръчай”. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.


Продукти от същата категория
Клиенти закупили този продукт купиха също